Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo
Malmgård Sjundeå produkter

Tuotteemme ja palvelumme

Tarjoamme perinteisten viljatuotteiden ja puutuotteiden lisäksi laadullisia rehuja hevosille, koirille ja riistalle. Rehumme sopii myös mainiosti pienimuotoiseen kotielän pitoon. Rehuja löytyy sekä linnuille että sorkkaeläimille. Rehuvarastomme on auki maanantaisin 07:30-18:00 ja perjantaisin 07:30-18:00.

Riistarehu

Meillä Malmgård Sjundeå:lla on riistarehua tunnolliselle riistanhoitajalle. Onko riistanhoitajan päämäärä parantaa kannan tuottoa tai yleisesti nauttia kannan kasvusta ja hyvinvoinnista niin menettelytavat ovat samat.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå produkter

Kotieläinrehu

Me Malmgård Sjundeå:ssa haluamme että hyvä kasvaa teilläkin. Meiltä löydät kattavan kotielän rehu valikoiman. Valikoiman joka kattaa monen eri kotieläimen koko rehu tarpeen. Me voimme palvella teitä m.m. seuraavilla tuotteilla. Eri vilja laijeja, kuivaheinää, säilörehua, väkirehua, valkuais rehua ja kuiviketta. Meillä on myös muutamia erikois tuotteita joita kotieläimenne varmasti arvostaa, kuten luxus siemen seos, riistajuurikas, nuolukivi sekä heinäkuutio eläinten ajanvietteeksi. Ota meihin yhteyttä niin voimme sopia juuri teille sopivasta rehu paketista.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå produkter
Produkter

Här växer det goda