Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo

Vuokraviljely

Pyrimme aina laatimaan pitkäkestoisia sekä molempia osapuolia tyydyttäviä vuokrasopimuksia. Vuokria jotka hyödyttävät niin vuokranantajaa, vuokranottajaa että maaperää. Jotta varmistamme hyvän kasvun, maaperää täytyy kunnioittaa sekä parantaa vuokraaikana. Ainoastaan ylläpitämällä pellon kuntoa voimme varmistaa hyvän kasvun. Pitempien sopimusten aikana voimme myös parantaa salaojituksia sekä pellon ympäristöä.

Malmgård Sjundeå
Malmgård Sjundeå Historia

Myös vuokranantajan toiveita pitää kunnioittaa. Hyvät viljelystavat ja vastuullinen toiminta niin rajanaapureita kuin luontoa kohtaan ovat meille tärkeä periaate. Tulevaisuudessa ne pellot joilla on ympäristö sekä tuottavuus kohdallaan antavat lisäarvoa molemmille osapuolille. Toivoen hyvää yhteistyötä ja antoisia vuokrasopimuksia. Ota mielelläsi yhteyttä niin voimme keskustella lisää sekä antaa mielipiteemme eri kohteista. Soita 040-5114306 tai kirjoita sähköposti ja kysy lisää. Keskustelemme aina luottamuksellisesti. sebastian.sohlberg@malmgardsjundea.fi

Malmgård Sjundeå

Kiinteistöjen hallinta

Malmgård Sjundeå perustuu kolmesta eri tilasta. Meillä on yhteensä n 30 katollista rakennusta jotka tarvitsevat ylläpitoa.Osa rakennuksista on 200-250 vuotta vanhoja kulttuurirakennuksia jotka elävät sovussa uusien rakennusten kanssa. Muun muassa päätalo viettää tänä vuonna 200 vuotis syntymäpäivää. Yhteistä näillä rakennuksilla on tarve ylläpitoon ja kunnostukseen. Näiden rakennusten hoitoon ja pitoon sekä parannuksiin olemmekin sitoutuneet. Koemme sen velvollisuudeksemme ylläpitää kyseisiä rakennuksia sen suurempaa tuottoa saamatta vaan iloiten jättääksemme tämän kulttuuriperimän seuraaville sukupolville.

Malmgård Sjundeå
Malmgård Sjundeå
Malmgård Sjundeå

Tänä päivänä meillä on neljä vuokrakohdetta, kaksi asuntoa, yksi tila jossa on hevostallitoimintaa vuokralla sekä yksi kesätorppa. Jos olet kiinnostunut vuokrakohteista vastaamme mielellämme kysymyksiin.