Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo
Malmgård Sjundeå Logo

Malmgård Sjundeå

Vuodenajat ovat meidän kvartaaleja

Me Malmgård Sjundeå:ssa toimimme luonnonmukaisessa kvartaalitaloudessa. Vuodenajat ovat meidän kvartaaleja. Toisaalta katsomme yli kvartaalien, vuosien ja vuosikymmenten. Aiomme harjoittaa menestyksekästä ja luontoa kunnioittavaa maataloutta tilalla myös ensi vuosisadalla. Kasvatamme juuremme Malmgårdin viljavaan maaperään ja olemme ylpeitä siitä. Här växer det goda. (Täällä hyvä kasvaa.)

Malmgård Sjundeå Girl Driving a tracktor

Historia

Malmgård Sjundeå sijaitsee viljavalla alueella. Tilalla tiedetään harjoitetun maataloutta jo 1500-luvulta lähtien. Nykyisin maatilaa pyörittää Sohlbergien suku toisessa polvessa, sukupolvenvaihdos on tehty 2011, jolloin Tua ja Bengt Sohlbergin harjoittama tila siirtyi Sebastianille.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå

Meidän maatalous

Viljelemme 400 hehtaarin pinta-alalla perinteisiä suomalaisia viljelyskasveja. Olemme Suomen mittakaavassa suurehko tila, mutta toimimme aina luontoa kunnioittaen.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå Metsä

Metsämme

Me Malmgård Sjundeå:ssa elämme metsästä. Metsällä on oma paikkansa suomalaisten geeneissä. Muissa kulttuureissa metsä on ollut pelottava paikka. Meille suomalaisille se on aina tarjonnut suojan ja elannon.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå förman

Tule meille töihin

Tule kasvattamaan hyvää kanssamme.

Jos olet koneenkuljettaja, joka on kiinnostunut uudesta tekniikasta, olet lähestulkoon etsimämme mies tai nainen.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå Hands in grains

Tuotteemme ja palvelumme

Asiakkaamme tänään ovat lähinnä isommat elintarvikeyritykset ja muut raaka-aine ostajat. Tulevaisuudessa toivomme takaavamme laajemman valikoiman yksittäiselle asiakkaalle. Tällä hetkellä tuotteemme ovat laatuheinää hevosille, polttopuu sekä riistarehu.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå Hands in grains

VUOKRAVILJELY JA KIINTEISTÖJEN HALLINTA

Pyrimme aina laatimaan pitkäkestoisia sekä molempia osapuolia tyydyttäviä vuokrasopimuksia. Vuokria, jotka hyödyttävät niin vuokranantajaa, vuokranottajaa sekä maaperää.

read more arrow link
Malmgård Sjundeå farm

Yhteystiedot

Malmgård Sjundeå
Malmintie 307
02580 Siuntio
SUOMI

read more arrow link

Här växer det goda