Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo
Maskinstation Sjundeå

RIISTASIEMEN

Riistasiemen Oy on siementen maahantuonti- ja tukkuliike. Siemenet tulevat johtavilta siementen tuottajilta eri puolilta Eurooppaa. Kaikki raaka-aineet ovat sertifioituja kansainvälisten määräysten mukaisesti. Riistasiemen Oy huolehtii siementen lakimääräisestä sertifioinnista Suomessa ja vastaa siementen laadusta. Siemenet pakataan omassa pakkaamossa Turussa kuluttajapakkauksiin ja toimitetaan edelleen jälleenmyyjillemme. Osa siemenistä tuodaan myös valmiiksi pakattuna ulkomailta.

Malmgård Sjundeå

Riistasiemen Oy panostaa vuosittain merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehittelyyn ja koetoimintaan. Tavoitteena on saada asiakkaat onnistumaan riistapeltojen perustamisessa ja tuoda markkinoille uusia viljelymenetelmiä, uutta kylvötekniikkaa ja uusia mielenkiintoisia riistapeltokasveja.

Riistasiemen Oy on yksityinen perheyritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus maatalous- ja siemenkaupassa Suomessa, samoin vahva kokemus kansainvälisestä kaupasta.

Riistasiemen Oy:n liiketoimintaa on tähän asti vetänyt Markus von Weissenberg. Hän on aikoinaan opiskellut puutarhatieteen kandidaatiksi Tanskassa, toiminut kasvinsuojelualalla Farmos Yhtymässä Turussa, tehnyt maisemointitöitä lähes kaikissa Lähi-Idän maissa ja johtanut omaa yksityisyritystä vuodesta 1980. Johdettuaan monen vuoden ajan ammattiviljelijöiden tarpeisiin erikoistunutta siemenliikettä, hän on viimeisen 10 vuoden ajan työskennellyt lähes yksinomaan riistapeltosiementen parissa. Tänä aikana on kokemusta kertynyt varsin runsaasti. Kokemukset ovat tietenkin kanavoituneet Riistasiemen Oy:n kautta meidän kaikkien riistapeltokasvattajien hyödyksi.


Markus von Weissenberg on jo jonkin aikaa miettinyt siirtyvänsä syrjään yrityksestä, jota hän on ansiokkaasti rakentanut vuosien ajan hyvin hoidetuksi yritykseksi ja maan johtavaksi riistasiementen tarjoajaksi. Erilaiset Diana-riistapeltoseokset ovat haluttuja riistanhoitajien, metsästäjien ja viljelijöiden keskuudessa.

Tällaisesta elämäntyöstä ei ole helppo luopua. Viime vuoden aikana on kuitenkin löytynyt yritykselle uusi sopiva koti, jossa varmistuu yrityksen jatkumo ja tulevaisuudennäkymät. Se löytyi Siuntiosta, toisen yrittäjäperheen Sebastian Sohlbergin visioista. Tästä alkoi uusi taival jossa Riistasiemen Oy:stä tulee osa Malmgård Sjundeå brändiä. Käytännössä kaikki kokemus ja tietotaito siirretään uuden omistajan haltuun, ja Malmgård Riistasiemen lähtee uusiin haasteisiin entistä vahvempana ja valmiina nykypäivän haasteisiin.

Malmgård Sjundeån suojissa pystytään entistä enemmän tekemään viljelykokeita ja kehittämään organisaatiota niin, että se vastaa modernia kaupankäyntiä. Uusien markkinoiden haastaminen on jo aloitettu, ja tulevaisuudessa näemme kuinka tämä tarina jatkuu

Varmaa on, että Malmgård Sjundeå kunnioittaa kokemusta, jota Markus on työntekijöidensä kanssa kerryttänyt yritykseen. Yhdessä luomme riistalle uutta tulevaisuutta Suomessa ja Pohjoismaissa.

Taivaltamme voitte seurata toistaiseksi tämän linkin kautta, jatkossa suoraan näiltä verkkosivuilta.

Fbookissa olemme nimellä Gameseed Ltd. / Riistasiemen Oy / Viltfrö Ab

Yhteystiedot

Riistasiemen oy
Viltfrö ab
Gameseed ltd

Toimisto
Ruohonpäänkatu 10
20300 Turku, Åbo

Pakkaamo
Niitunniskantie 7
20320 Turku, Åbo

+358 400 784 449
riistasiemen@riistasiemen.fi

Malmgård Sjundeå

Här växer det goda