Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo

Metsämme

Me Malmgård Sjundeå:ssa elämme metsästä. Metsällä on oma paikkansa suomalaisten geeneissä. Muissa kulttuureissa metsä on ollut pelottava paikka. Meille suomalaisille se on aina tarjonnut suojan ja elannon.

Metsä ei ole vain meidän, metsässä asuu paljon eri eläimiä, lintuja ja hyönteisiä. Heillekin suomme hyvän elinympäristön. On tärkeää että metsä ja sen asukkaat voivat kokonaisvaltaisesti hyvin. Metsähoidollisesti tämä tarkoittaa käytännössä että otamme huomioon pesimäpuita, turvaamme eläinten luontaiset reitit ja vaalimme metsän monimuotoisuutta. Tunnollisella riistanhoidolla voimme hyvällä omatunnolla sekä sukupolvien saatossa jalostetulla metsästystaidolla onnistua tuomaan riistaa ruokapöytiemme kruunuksi.

Vår Skog
Malmgård Sjundeå

Kukapa pitäisi parempaa huolta omasta metsästään kuin metsänhaltija itse. Vaalimme metsiemme hyvinvoinnista ja kasvusta. Metsä tarjoaa meille virkistyksen ja elannon. Metsämme ovat todella arvokas luonnonvara, jota hyödynnämme monella tavalla: puumme päätyvät kalusteiksi, puurakennusten materiaaleiksi, paperiksi, pakkauskartongiksi tai yhtä hyvin voit noutaa meiltä suoraan kuution säkeissä polttopuina. Kuten tiedät, puusta on moneksi ja oikein tehtynä tärkeä osa maapallomme hyvinvointia.

Malmgård Sjundeå

Meidän metsämme perustuu 250 hehtaarista vaihtelevasta metsämaasta, korkeista männyistä äskettäin istutettuihin taimiin ja ikuiseen turvemaahan. Meille on tärkeää että metsämme ovat turvallisia niin ihmisille kuin eläimillekin.

Vår Skog
Vår Skog

Här växer det goda