Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo

REHUA PIENIMUOTOISEEN KOTIELÄIN PITOON/TUOTANTOON

Me Malmgård Sjundeå:ssa haluamme että hyvä kasvaa teilläkin. Meiltä löydät kattavan kotielän rehu valikoiman. Valikoiman joka kattaa monen eri kotieläimen koko rehu tarpeen. Me voimme palvella teitä m.m. seuraavilla tuotteilla. Eri vilja laijeja, kuivaheinää, säilörehua, väkirehua, valkuais rehua ja kuiviketta. Meillä on myös muutamia erikois tuotteita joita kotieläimenne varmasti arvostaa, kuten luxus siemen seos, riistajuurikas, nuolukivi sekä heinäkuutio eläinten ajanvietteeksi. Ota meihin yhteyttä niin voimme sopia juuri teille sopivasta rehu paketista.

LAATUHEINÄÄ HEVOSILLE

Laatuheinä hevosille, on tuote joka on laadukas vuodesta toiseen. Sää olot tuottavat joskus haasteita mutta heinä kuivurimme takaa aina tasaisen laadun. Tämä tuote myydään pääsääntöisesti sopimus asiakkaille. Uusia sopimuksia voidaan solmia parhaiten 1 vuoden ennakolla. Heti kun ajatus sopimuksesta syntyy kannattaa olla yhteydessä ja kysyä lisää. Sopimukset ovat pitkä kestoisia ja meillä on rajallinen kapaciteetti solmia uusia sopimuksia. Muutama maamme huipputalleista olevat asiakkaitamme.

KUIVAHEINÄ

Meiltä saa myös kuivaheinää lampaille, lehmille ja muille eläimille jotka arvostavat maukasta kuiva heinää.

REHUVILJAA

Me Malmgård Sjundeå:ssa kasvatamme viljaa aina luontoa ja maaperää kunnioittaen. Vaikka päämärämme on tuottaa laadukasta viljaa teemme sen aina luonnon ehdoilla. Tarkoituksemme on olla vastuullisia ja täten varmistaa että viljava maaperämme tuottaa jatkossakin vielä monien sukupolvien ajan. Maaperämme, ”den goda jorden” on aina vain lainassa seuraavalta sukupolvelta. Tällä ajatuksella voimme tarjota teille laadukasta ja terveellistä rehua pienimuotoiseen kotieläin pitoon/tuotantoon.

Kaiken kasvukauden aikana tehdyn huolenpidon jälkeen on aika puida vilja sato. Sadonkorjuun yhteydessä puimuri seuloo hellävaraisesti pois , rikkajyviä ja kevyitä siemeniä. Korjuun jälkeen vilja kuivataan viljakuivurissa 14 kosteus prosenttiin. Tämä takaa viljan säilyvyyden. Kuivauksen aikana viljan puhdistaminen jatkuu ja viimeisetkin rikkajyvät ja kevyet siemenet saadaan poistettua. Lopputuloksena on parasta laatua oleva rehuvilja. Vilja myydään irtotavarana, noin 600kg säkeissä tai pienemmissä paperisäkeissä. Lopputuote on käytännöllinen rehu lisä miltei kaikille kotieläimille.

Kuivaheinäkuutio

Hevosille oiva ajanviete ja stimulanssi. Kuutio on niin kova että hevonen nakertaa sitä pieniä määriä kerrallaan. Siitä muodostuu loistava ajanviete hevoselle tallissa, trailerissa tai kilpailupaikalla odottaessa suoritustaan. Sen sijaan että hevosta ruokitaan muutamalla kilolla heinää jotta hevonen pysyisi kärsivällisenä ennen suoritusta voidaan antaa 1kg heinäkuutio. Heinäkuutio kestää syödessä pitempään ja ei horjuta energia tasoja ennen suoritusta. Hevonen jolle on vaikea rauhottua iltaisin tai joka jopa nakertaa sisustusta heinäkuutio voi olla hyvää terapiaa. Porsaille kuutio tarjoaa myös ajanvietettä ja heinän seassa oleva melassi pitää porsaat kiinnostuneina. Jos kuution kosteuttaa niin siitä voi saada oivan lisän kanalan ruokapöytään. Kanat tykkäävät noukkia vihreätä heinää. Tämän lisäksi heinäkuutio on mielekäs lisä monelle jyrsijälle.

LUXUS SIEMENSEOS

Aniksen tuoksuinen siemenseos joka on suunniteltu erityisesti kanalinnuille. Se sopii sellaisenaan pienlintupöydälle. Luxus siemenseos on oiva lisä nostamaan viljan maittavuutta. Esimerkiksi sekoitettuna viljaan se on riittoisa ja hyvä lisä monelle kotipihan eläimelle.

RAPSIPELLETTI

Me puristamme itse rapsiöljyä omasta tuotannostamme. Me näemme kesällä kuinka talven lämpö kasvaa pelloillamme. Me lämmitämme rapsiöljyllä päärakennuksen ja joitain tuotanto rakennuksia. Puristaessamme rapsiöljyä muodostuu myös niin sanottua rapsikakkua. Se jalostetaan pelletti muotoon ja säkitetään noin 600kg säkkeihin. Tämä rapsipelletti on mainio proteiinin/valkuaisen lisärehu. Varsinkin porsaille sekä lehmille, mutta myös monelle muulle kotieläimelle.

RAPSIÖLJY

Rapsiöljyä voidaan toimittaa sopimuksen mukaan. Rapsiöljy tekee rehuista maukkaampia ja sulavaisempia. Se voidaan esimerkiksi lisätä pieniä määriä viljan joukkoon.

OLKEA

Riippuen syksystä meillä on vaihtelevia määriä olkea tarjottavaksi kuivikkeeksi/lisärehuksi. Kannattaa olla yhteydessä ajoissa jo elokuun alussa jotta saamme korjattua hyvän sään aikaan olkea tarpeisiinne.

RIISTAJUURIKAS

Kasvukauden aikana riistajuurikasta voidaan poimia pellolta naattineen. Makea juurikas ja mehevä naatti on monen kotieläimen mieleen.

KOIRAN REHU

Koiran rehu valikoimamme tulee Englannista. Todella laadukas koiranrehu voidaan tarjota teille halvalla kiitos vähäisten välikäsien ja pienen organisaation vuoksi. Jos koirasi on hyper aktiivinen juoksia tai intensiivinen metsästäjä ( eli voi juosta yhtä mittaa päiviä viikossa) niin Prestige 30(30%proteiiniä) on loistava rehu tällaisille koirille. Prestige 30 suositellaan myös pennuille. Valikoimassamme on myös 3 muuta tuotetta. Prestige 25 normaalisti aktiivisille koirille ja Prestige 23 sohvakoirille. Meiltä löytyy myös edullinen Prestige 25 Sensitive allergisille tai vatsa herkille koirille. Me Malmgård Sjundeå:ssa haluamme tarjota laadukasta ja halpaa koiranruokaa tietoiselle koiran omistajalle. Koiran sekä lompakon hyväksi! Me palvelemme rehuvarastolla maanataisin ja perjantaisin klo 15-18. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Malmgård Sjundeå riistarehu

Här växer det goda