Back to top/back home - Malmgård Sjundeå small logo

Malmgård sjundeån Riistarehu Sorkkaeläimille & riistalinnuillle

Meillä Malmgård Sjundeå:lla on riistarehua tunnolliselle riistanhoitajalle. Onko riistanhoitajan päämäärä parantaa kannan tuottoa tai yleisesti nauttia kannan kasvusta ja hyvinvoinnista niin menettelytavat ovat samat. Ensin pitää löytää sopiva paikka ruokinnalle. Paikan tulisi olla samalla sekä suojaisa että avoin tarjotakseen ruokintaeläimelle mahdollisuuden paeta petoeläimiä ja –lintuja. Kullekin riistalle pitää valita sille sopiva rehu, ja samalla taata sen riittävyys läpi koko talven. Joillekin eläimille rehuseoksen vaihto kesken talven voi olla kohtalokasta. Ruokinta kannattaa tehdä itselleen mahdollisimman helpoksi, käyttäen ruokintaautomatiikkaa tai rehua oikeassa muodossa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Malmgård Sjundeå
Malmgård Sjundeå

Riistajuurikas

Me Malmgård Sjundeå:ssa kylvämme ja nostamme riistajuurikkaat käytännössä samalla tavalla kuin sokerijuurikkaat joita toimitamme sokeritehtaalle. Ero syntynee siitä että riistajuurikkaat nostetaan aina hyvän sään aikana, jolloin varmistetaan ehjä ja puhdas juurikas. Noston jälkeen käsinpoimitaan parhaimmat yksilöt pussiin. Ilmavassa js tasaisessa lämpötilassa juurikkaat varastoituvat hyvin. Toimituksen yhteydessä juurikkaat laitetaan kantokassiin jotta kuljetus ruokintapaikalle olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Jos tarkoituksena on ruokkia suurempia määriä, riistajuurikas irtotavarana on silloin suotavaa. Voimme kuormata suoraan henkilöauton perävaunuusi tai toimittaa suurempia määriä riistajuurikasta teille sopivaan paikkaan. Riistajuurikas on ylivertainen ruokintarehu sorkkaeläimille (hirvi, valkohäntäpeura, kuusipeura,metsäkauris, villisika, jne.). Riistajuurikas on erinomainen lisä perinteiselle sorkkaeläinten viljaruokinnalle. Se on erinomainen energian lähde talvikaudella. Riista löytää juurikkaat pitkänkin matkan päästä sen makean tuoksun ansiosta.

Riistavilja

Me Malmgård Sjundeå:ssa tuotamme riistaviljan samalla huolella ja tarkkuudella kuin toimittamamme vilja vaativille rehu- ja elintarvike ostajille. Hyvällä taimettumisella ja kasvukauden tarkan huolenpidon ansiosta voidaan varmistaa puhdas ja laadukas vilja. Puinnin yhteydessä rikkajyvät ja muut kasvin osat seulotaan tehokkaasti pois. Korjuun jälkeen riistavilja kuivatetaan huolellisesti lämpöilmakuivurissa alle 14% kosteuspitoisuuteen. Tällä varmistetaan riistaohran säilyvyys. Kuivatuksen yhteydessä seuloutuu vielä kevyemmät siemenetkin pois. Lopputuloksena on korkealaatuinen riistavilja.

Malmgård Sjundeå

Väkirehu sorkkaeläimille

Laadukas sorkkaeläinten väkirehu tulee Englannista. Vähäisten välikäsien ja kevyen organisaatiomme ansiosta voimme tarjota huippu laadukasta sorkkaeläin väkirehua kilpailukykyiseen hintaan. Katsoen sisältöön ja annos määriin voimme todeta että rahalle saa vastinetta. Rehu on erityisesti suunniteltu riistalle joka on jo luonnostaan tottunut monipuolisempaan ruokavalioon ja joka kaipaa huomattavasti korkeatasoisempaa rehua kuin esimerkiksi poro joka elää huomattavasti karkeimissa oloissa kuin eteläisemmät toverinsa, peura ja kauris. Tämä väkirehu panostaa riistan yleiskuntoon ja on sisältönsä ansiosta myös erittäin hyvä luuston ja trofé kasvun edistämiseen.

Nuolukivi

Nuolukivi kuuluu riistanhoitajan perus valikoimaan. Perus suolakivet ovat hyviä yleisnuolukiviä joita kannattaa laittaa kannoille metsän keskelle kaiken laiselle riistalle nuoltavaksi ympäri vuoden. Tosin nuoluämpärimme eivät ole perus nuolukiviä vaan vaativamman riistanhoitajan erikois tuote. Nuoluämpäri sisältää monipuolisesti mineraaleja jotka edistävät riistan hyvinvointia hyvin laajasti. Ämpäri sopii erityisesti peuran ja kauriin syys- ja talvikauden ruokintapaikalle.

Koiran rehu

Laadukas koiran rehumme tulee Englannista. Vähäisten välikäsien ja kevyen organisaatiomme ansiosta voimme tarjota huippu laadukasta koiran rehua halvalla. Jos koirasi on hyper aktiivinen juoksia tai intensiivinen metsästäjä (toisin sanoen koiralle joka juoksee koko päivän) niin Prestige 30 (30% proteiinia) on loistava rehu koirallesi. Prestige 30 suositellaan myös pennuille syötettäväksi. Normaali aktiivisille sopii Prestige 25 ja sohvakoirille Prestige 23. Koirille joilla on arka vatsa tai allergia suosittelemme Sensitive 23 koiran rehua. Me Malmgård Sjundeå:ssa haluamme tarjota laadukasta ja halpaa koiran rehua tietoiselle koiranomistajalle! Koiran ja lompakon parhaaksi!

Malmgård Sjundeå
Malmgård Sjundeå

Kuivaheinäkuutio

Puristamalla kuivaheinää ja melassia saadaan loistava tuote moneen käyttöön. Kuutio painaa 1kg verran ja myydään 8kg laatikoissa. Kuutio antaa mielekästä viher rehua, jäniksille, peuroille ja riistalinnuille. Kun kuutio kostuu se on helposti lintujen noukittavissa. Sopii erityisesti tarhatuille linnuille.

Riistaherne

Me Malmgård Sjundeå:ssa korjaamme riistaherneet samalla tavalla kuin rehutehtaalle toimittamamme herneet. Puinnin yhteydessä rikkajyvät ja muut kasvin osat seulotaan tehokkaasti pois. Korjuun jälkeen riistaherneet kuivatetaan hitaasti lämpöilmakuivurissa 14% kosteuspitoisuuteen. Tällä varmistetaan riistaherneen säilyvyys. Kuivatuksen yhteydessä seuloutuu vielä kevyemmät herneen puolikkaatkin pois. Lopputuloksena on korkealaatuinen riistaherne. Riistaherne myydään suurempia määriä irtona. Pienemmät määrät voi hankkia 1000L säkeissä tai vielä pienemmissä paperisäkeissä. Riistaherne sopii mainiosti osana sorkkaeläinten ruokintaa tai kyyhkysten ruokintaan.

Malmgård Sjundeå

Autamme niin että hyvä kasvaa teilläkin

Me Malmgård Sjundeå:ssa räätälöimme mielellämme kokonaisia rehukokonaisuuksia metsästysseuran tai yksityis henkilön tarpeisiin. Ota yhteyttä ajoissa ennen syksyä niin varmistat saatavuutesi koko talveksi.

Jos teillä on kysymyksiä tuotteistamme tai ajatuksia tuotevalikoimasta niin ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa.

Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta.

Malmgård Sjundeå riistarehu

Här växer det goda